Вземи ваучер сега
Избери дата после
Бърза доставка
По еконт или e-mail
1 година валидност
Замяна и удължаване
Удобно плащане
Онлайн или в брой

Направи уникален подарък с велосипедна обиколка и дегустация на крафт бира в Стара планина.

Разгледай едни от най-китните и живописни местенца около Габрово и Трявна докато караш велосипед в компанията на твоите приятели, колеги, близки и любими хора. Това вело преживяване е чудесен начин да създадеш нови приятелства и да комбинираш три от любимите неща в живота – природа, спорт и крафт бира!

от 40 лв

Ако търсиш нестандартен подарък за твой приятел или пък се чудиш как да разнообразиш сивите дни, то обиколката с велосипед в Трявна е точното решение за теб!  Този велотур протича в една неописуемо красива част на Балкана. Ще преминем през някои от най-впечатляващите градове в България, богати на история и красота! Потопи се в магията на Стара планина и разгледай едни от най-емблематичните български места.

Ще можеш да се налюбуваш и на най-романтичното село в страната – Боженци. Селото се слави с богатата си история и е обявено за архитектурно-исторически резерват. Ще караме велосипеди по стар римски друм, който е на повече от хиляда и петстотин години.

Пътят ни ще премине през спиращи дъха места, които разкриват смайващи гледки към Балкана. Спускането ни ще е към Трявна, където ще можеш да се насладиш на уникалната атмосфера на стария град и чаршията. Там ще посетим и една китна и гостоприемна пивоварна, където ще дегустираме различни крафт бири, създадени по белгийска рецепта.

Приключението включва:

  • Опция за наемане на велосипед и екипировка
  • Местен и опитен водач
  • Подготовка и логистика
  • Избор на маршрут
  • Дегустация на крафт бира

Кога?
Между април и октомври, всеки вторник, четвъртък и неделя, с предварително направена резервация. Можем да организираме велосипедна обиколка и в другите дни от седмицата, но само при предварителна заявка.

Къде?
Започваме приключението в Габрово и финишираме в Трявна

Условия
За участие във велотур в Трявна е необходимо да направиш предварителна резервация.

Можеш да използваш свой собствен велосипед и предпазна каска или да наемеш от нашите предложения, срещу допълнително заплащане. Ако искаш да използваш велосипед и екипировка предоставени от нас, трябва да ни информираш предварително.

Велосипедната обиколка с дегустация на крафт бира се провежда при достатъчен брой участници за група.

По време на разходката с велосипеди в Балкана, за маршрута и сигурността на групата ще се грижи опитен инструктор.

Желателно е всеки участник да е в добра физическа подготовка и да има базови умения по каране на велосипед по черни пътища.

Времетраене
Продължителността на велотура с дегустация на крафт бира е между 4 и 4.30 часа.

Екипировка
Можеш да използваш лична екипировка или да наемеш от нас.

Препоръчително е да дойдеш със затворени обувки с дебела подметка.

Отмяна
При наличие на силно неблагоприятни метеорологични условия като дъжд, гръмотевична буря, мъгла или други е възможно да се наложи да пренасочим велотура за друга, удобна за теб дата. По този начин гарантираме твоята безопасност и комфорт.

Ограничения
Лица под 18 годишна възраст трябва да бъдат придружени от родител или настойник.

Купи ваучер за себе си или го подари на друг

Получи ваучера с куриер или по e-mail

Получателя на ваучера избира кога да го използва

Опознай Балкана от една изцяло различна гледна точка, обикаляйки през градове и села по черни пътища и скрити пътечки с велосипед!

Запознай се с историята на Трявна, Боженци и Стара планина, опитай вкусна и свежа крафт бира и се забавлявай с приятели!

Tour Reviews

There are no reviews yet.

Leave a Review

Rating