Вземи ваучер сега
Избери дата после
Бърза доставка
По еконт или e-mail
1 година валидност
Замяна и удължаване
Удобно плащане
Онлайн или в брой

Вълнуващ и екстремен офроуд преход с АТВ под наем в Рила планина

Бързи скорости, екстремни преживявания, адреналин в кръвта? А ако можеш да се наслаждаваш на красотата на планината? Ако ти звучи добре – АТВ разходката в Боровец е перфектното приключение за теб!

Потопи се в едно незабравимо преживяване, усети свежия планински въздух на Рила, запечатай красивите гледки в съзнанието си и се порадвай на вятъра в лицето ти!

от 230лв

Впусни се по едно неописуемо и вълнуващо планинско приключение! Мини през неутъпкани пътеки, разходи се през красиви борови гори и открий страхотни зимни пейзажи, които остават скрити за повечето хора.

АТВ разходката в сърцето на Рила е подходяща за всеки, който не чака специален повод, за да превърне ежедневието в интересно и уникално преживяване. Остави се в ръцете на професионален инструктор, който ще се погрижи за това да усетиш цялостната магия на Рила. Гидовете ни са напълно обучени и лицензирани, способни да реагират при екстремни ситуации и да гарантират твоята сигурност и безопасност.

Те ще те прекарат през най-готините терени и офроуд пътеки, за да можеш да се насладиш истински на всичко, което планината предлага.

Преходът с АТВ е уникално снежно преживяване през зимата. Можеш да се насладиш на АТВ разходка изпълнена с адреналин по снежната покривка или пък да се разходиш по релаксиращи пътеки, подходящи за семейни разходки.

Изборът е твой!

Приключението включва:

  • Лицензиран инструктор
  • Инструктаж
  • Мощно АТВ под наем
  • АТВ разходка в Боровец
  • Пълна АТВ екипировка

Управлявай сам мощно АТВ или се вози в компанията на приятел или опитен инструктор.

Кога?
През цялата година, с изключение на дни с дебела снежна покривка.

Къде?
Разходка с АТВ до София – на 1ч 20мин път с кола.

Офроуд приключението се провежда в Боровец, в сърцето на Рила планина.

Условия
 – Резервацията за разходка с АТВ в Боровец се извършва чрез предварителна уговорка, минимум 3 дни преди приключението.
– Въпреки, че преживяването е свързано с управление на АТВ, не е необходима шофьорска книжка, тъй като разходката е по офроуд пътеки в Рила планина.
– На разположение са полуавтоматични и автоматични АТВта, едноместни или двуместни.
– Инструкторът ще прецени каква мощност АТВ е подходящо за всеки участник спрямо нивото на опитност и увереност.
– През целия офроуд преход е задължително носенето на осигурената екипировка.
– АТВ приключенията се провеждат през светлите часове на денонощието.

Времетраене – Продължителността на офроуд АТВ разходката в Боровец е между един час и цял ден, в зависимост от избрания маршрут и предпочитанията на клиента.

Екипировка – Ще бъде осигурена цялостна АТВ екипировка, която да гарантира пълна защита по време на офроуд разходката. В екипировката са включени маска, каска, ръкавици, очила, боне и защитно облекло.

Отмяна – При неподходящи метеорологични условия като буря, ниска видимост и други е възможно АТВ преживяването да бъде пренасочено за друга, по-подходяща дата. АТВ преходите не се отменят поради дъжд – тогава приключението става още по-вълнуващо!

Клиентът може да отмени направена резервация без санкции до 48 часа преди уговорената дата. При неявяване за АТВ разходка без предварителна уговорка, ваучерът се счита за използван.

Ограничения
Минималната допустима възраст за управление на АТВ е 18 години.

При случаи на скорошни травми или здравословни състояния като остеопороза, сколиоза или мозъчно сътресение е необходимо представяне на удостоверение от лекар, което показва, че АТВ приключението е подходящо и безопасно за конкретното състояние.

До АТВ разходката не се допускат бременни жени или хора с фоточувствителна епилепсия (PSE).

Купи ваучер за себе си или го подари на друг

Получи ваучера с куриер или по e-mail

Получателя на ваучера избира кога да го използва

Качи се на АТВ, което е специално подбрано за твоето ниво на опитност и опитоми неутъпканите пътеки на Рила.

Не се страхувай да разчупиш монотонното ежедневие. Превърни един обикновен ден в магическо приключение с разходка с АТВ в Боровец.

Tour Reviews

There are no reviews yet.

Leave a Review

Rating