Вземи ваучер сега
Избери дата после
Бърза доставка
По еконт или e-mail
1 година валидност
Замяна и удължаване
Удобно плащане
Онлайн или в брой

Полети безгрижно от борда на паракрафт и се наслади  и незабравими гледки на 150м над водата!

Мечтаеш ли да полетиш като птица над водата и да усетиш как вятърът гали косите ти? Приключението парасейлинг ще ти поднесе именно това и още много вълнуващи емоции!

Излети от борда на паракрафт над язовир Искър и сподели незаменими моменти с твоите близки и приятели!

от 100лв.

Въпреки, че ние, хората, не можем да летим, то поне разполагаме с помощни средства, които ни позволяват да се понесем в небесата и да се докоснем до неописуеми преживявания.

Парасейлингът е именно приключение, което ще запомниш за цял живот и ще споменаваш с усмивка на лице. Потопи се в едно водно преживяване и се понеси смело над водите на язовир Искър. Пред теб ще се разкрият спиращи дъха гледки, а сърцето ти ще бие с възхищение. Изненадай твой близък, приятел или себе си с невероятен подарък.

По време на парасейлинг се излита и каца от и на борда на паракрафт. Паракрафтът е специално създаден за целта плавателен съд. Полетът се прави с помощта на парашут, който позволява издигане до 150 метра височина.

Можеш да се насладиш на тези мигове самостоятелно или да споделиш емоциите с твой близък или приятел като избереш парасейлинг за двама. Независимо от твоя избор, едно е сигурно – приготви се за нещо истински различно и уникално!

За твоята сигурност и безопасност ще се погрижи опитен и квалифициран инструктор. Ще ти предоставим цялата необходима екипировка и ще ти покажем всичко, което трябва да знаеш за парасейлинга.

Кога?
Парасейлинг преживяването се провежда от месец май до месец септември. Провеждането на приключението е съобразено с метеорологичните условия.

Къде?
Полетът над водата се провежда над язовир Искър.

Условия
Приключението е с продължителност 15 минути.

В цената е включено професионално видеозаснемане.

Минимална възраст на участниците е 8 години. Лица под 18 годишна възраст трябва да бъдат  придружени от родител или да представят писмено позволение.

Провеждането на парасейлинг приключението се съобразява с метеорологичните условия.

Един ваучер може да важи за един или двама – според избрания вариант.

Всеки участник ще бъде помолен да подпише декларация за участие и освобождаване от отговорност.

Времетраене
Полетът е с продължителност 15 минути.

Екипировка
Ще бъде предоставена цялостна екипировка за участване на парасейлинг преживяване. Екипировката включва обезопасителни колани и спасителна жилетка. Ще бъде проведен инструктаж за ползването на екипировката.

Отмяна
При неподходящи метеорологични условия е възможно приключението да бъде отменено и пренасочено за друга дата. Сигурността на всеки участник е наш основен приоритет.

Ограничения
Лица под 8 годишна възраст няма да бъдат допуснати до приключението поради съображения за сигурност. Участници под 18 годишна възраст трябва да бъдат с придружител или да представят писмено съгласие.

Купи ваучер за себе си или го подари на друг

Получи ваучера с куриер или по e-mail

Получателя на ваучера избира кога да го използва

Опознай околността от птичи поглед, понеси се над красивите води на язовир Искър и усети чувството на пълна свобода. Впусни се в едно истински релаксиращо преживяване, което ще те накара да забравиш за всички проблеми.

Мнения на клиенти

Все още няма оставени мнения за това приключение

Напиши своето мнение

Рейтинг