Вземи ваучер сега
Избери дата после
Бърза доставка
По еконт или e-mail
1 година валидност
Замяна и удължаване
Удобно плащане
Онлайн или в брой

Гмуркане за начинаещи – скуба дайвинг приключение, подходящо за всеки

Ако не си сигурен дали искаш да преминеш през цял водолазен курс но идеята за дайвинг те привлича, прекарай един ден в подводно гмуркане с професионален инструктор.

Този ваучер за Discover Scuba Diving ти дава право на пробен въвеждащ урок по дайвинг.

от 150лв

Приключението Discovery Scuba Diving е специално създадено за хора, които искат да предизвикат себе си и да опитат нещо ново, но не са сигурни дали гмуркането е тяхно призвание. Преживяването е напълно неангажиращо и цели да пробута скуката и рутината от ежедневието.

Следващите нива на водолазна подготовка са PADI Scuba Diver и PADI Open Water Diver

Наслади се на приказни подводни гледки, научи интересни факти и трикове, които само професионалните водолази знаят и създай спомени, които ще останат в съзнанието ти за цял живот.

Прекарай един ден в гмуркане с акваланг и преоткрий заобикалящия те свят. Скуба дайвингът се счита за екстремен спорт, който не всеки се осмелява да опита. Днес, той е лесно достъпен, забавен и изключително популярен. Опитен и квалифициран скуба дайвинг инструктор ще бъде до теб през цялото време и ще ти помогне да изпиташ истинско въодушевление от подводния свят.

Опитай гмуркане в басейн, на плажа или от лодка в открито море – изборът е твой.

Приключението се провежда с надуваема лодка тип RIB 6,5 метра с извънбордов двигател Yamaha 150к.с. предназначена за до 12 човека. На борда на нашата лодка можем комфортно да вземем до 8 участника.
Предлагаме видео и фото заснемане под-вода както и възможност за повторно гмуркане през същия ден и/или записване на водолазен курс. При налични места на борда можете да вземете с вас близък човек или приятел. Предоставяме питейна вода на всички участници.

Кога?
През летните месеци, всеки ден, с предварителна уговорка и при подходящи метеорологични.

Къде?
Базата на дайв клуба е под Аспаруховия мост във Варна, срещу паркинга на репатрираните автомобили, преди железния мост.
На място разполагаме с безплатен паркинг за 20+ автомобила.
Приключението се провежда в акваторията на Варненския залив, където има лесни, фантастични гмуркания само на метри от брега. Един от най-добрите спотове за подводна фотография и нощни гмуркания в България.

Условия
– За да запазиш своето място в скуба дайвинг приключението е необходима предварителна уговорка и резервация.
– Дискавъри скуба дайвинг е подходящо за напълно начинаещи, без какъвто и да е опит в гмуркането. Необходимо е основно умение по плуване.
– Ваучерът се счита за използван ако участникът не се яви и липсва предварителна уговорка за пренасочване на дата или отмяна.
– Всеки участник трябва да попълни и подпише медицински формуляр и декларация за поемане на пълна отговорност.

Ограничения
– До водолазното гмуркане ще бъдат допуснати само лица над 10 години.
– Здравословни състояния като възпалени синуси, хрема или проблеми с тъпанчетата на ушите могат да бъдат противопоказни за гмуркане под вода.
– Участници без основни умения по плуване няма да бъдат допуснати до приключението.

Времетраене
½ ден

Екипировка
В цената на приключението са включени бутилки и тежести, както и пълна екипировка (маска, шнорхел, плавници, устройство за управление на подемната сила, регулатор и резервоар). Препоръчваме да си носиш бански костюм, както и хавлия за подсушаване.

Отмяна
Гмуркането с акваланг „дискавъри скуба дайвинг“ се провежда при подходящи метеорологични условия. Възможно е преживяването да бъде преместено за друг ден.

Купи ваучер за себе си или го подари на друг

Получи ваучера с куриер или по e-mail

Получателя на ваучера избира кога да го използва

Плувай с рибите, достигни подводни дълбини, за които единствено си мечтал и се запознай със света под водата. Приключението гмуркане за начинаещи е чудесна първа стъпка към трупането на богат опит в света на скуба дайвинга.

Мнения на клиенти

Все още няма оставени мнения за това приключение

Напиши своето мнение

Рейтинг