Вземи ваучер сега
Избери дата после
Бърза доставка
По еконт или e-mail
1 година валидност
Замяна и удължаване
Удобно плащане
Онлайн или в брой

Прекарай време в несравнимо красива природа в седлото на едно от величествено животно!

Чудиш се как да изненадаш приятел, близък човек, колега или твоята половинка? А може би искаш да се откъснеш поне за миг за натовареното ежедневие и да презаредиш на чист въздух?

Приключението конна езда в планината е страхотен начин да разтовариш, да се свържеш с природата и да опознаеш по-добре тези божествени създания.

от 32 лв

Ела и се наслади на незабравими моменти! Конната езда в планината край с. Здравец е подходящо приключение за малки и големи, опитни и съвсем начинаещи!

Приключението се провежда в конната база на ранчо „Диви Родопи“. Базата се намира близо до Асеновград, Пловдив, София и Пампорово. Това е една ключова локация, която е лесно достъпна за всеки. Можете да съчетаете конната езда с нощувка в един от най-забележителните райони в Родопите.

Още щом пристигнеш ще се влюбиш в приказната атмосфера. Влез в една приказка с красиви, препускащи коне, уникални планински гледки, нови тръпки и доза адреналин. Откъсни се за миг от забързания град и си припомни какво е чувството на свобода.

На твое разположение са различни, фантастични планински преходи с коне, панорамни гледки и маршрути с различни нива на сложност. След конната езда можеш да прекараш една незабравима вечер в уют. Наслади се на традиционни, вкусни родопски гозби, наслади се на камината с чаша вино в ръка и сподели тези моменти с любимите хора.

По време на конната езда до теб ще бъде опитен инструктор, който ще гарантира твоята сигурност и безопасност. По-начинаещите могат да преминат през по-детайлен инструктаж относно язденето на кон.

Ето и какво включва ваучерът:

  • Опитен и лицензиран инструктор
  • Екипировка
  • Конна езда по различни планински маршрути
  • Заснемане с професионален фотоапарат
  • Опции за настаняване

Кога?
Целогодишно, с предварителна уговорка.

Къде?
Конна база на ранчо „Диви Родопи“, село Здравец, община Лъки.

Условия

Участието в конна езда в планината е възможно само с предварителна резервация.

Всеки участник ще бъде помолен да попълни и подпише декларация за информирано съгласие.

Задължително е носенето на предоставената екипировка за конна езда по време на преживяването.

Маршрутът може да бъде съобразен с нивото на опитност на участника.

Не е задължително да имаш предварителна подготовка, за да се включиш.

Лицензиран инструктор ще бъде до теб през цялото време на преживяването.

Времетраене
Можеш да избереш различна продължителност на времето, през което ще се наслаждаваш на приключението. Има варианти от 25 мин до 4 часа.

Екипировка
Ще бъде предоставена екипировка за конна езда, която включва седло и предпазна каска. Препоръчително е да носиш дълъг, удобен панталон и затворени обувки с ниска подметка.

Отмяна
Ако забележим, че прогнозата не е благоприятна за уговорената дата или пък на място изникнат неочаквани метеорологични условия е възможно да се наложи да отменим конната езда за друг, по-подходящ ден.

Ограничения
Всеки е добре дошъл да се включи в конната езда в планината!

Купи ваучер за себе си или го подари на друг

Получи ваучера с куриер или по e-mail

Получателя на ваучера избира кога да го използва

Съчетай любимите си преживявания в едно! Конна езда, планинска разходка, панорамни гледки и вкусни гозби – всичко това комбинирано в едно единствено приключение!

Мнения на клиенти

Все още няма оставени мнения за това приключение

Напиши своето мнение

Рейтинг