Вземи ваучер сега
Избери дата после
Бърза доставка
По еконт или e-mail
1 година валидност
Замяна и удължаване
Удобно плащане
Онлайн или в брой

Потопи се във водите на Черно море и стани квалифициран водолаз

Запиши се на водолазен курс в най-добрия дайвинг център във Варна и България.

Изпитай тръпката от гмуркането, натрупай опит и знания и се превърни в квалифициран водолаз, който може да обикаля света и да се гмурка в познати и непознати води.

660лв

Предлагаме и други нива на водолазна подготовка – Discovery Scuba Diving, PADI Scuba Diver и PADI Open Water Diver.

Ако искаш да натрупаш правилните умения по гмуркане, то курсът Diver Open Water е най-подходящото място за теб. Той е един от най-известните и масово признати курсове за водолази в световен мащаб. Милиони водолази започват своите подводни приключения с Diver Open Water и след това се наслаждават на безброй подводни чудеса в различни точки на света.

Не се тревожи ако нямаш предишен опит в гмуркането. За да участваш в курса е необходимо единствено да имаш базови умения по плуване.

Курсът се състои от пет теоретични модула, които ще ти помогнат да натрупаш теоретична основа и да се запознаеш с правилата за безопасност при гмуркане с акваланг. Ще можеш да се насладиш на света под водата с пет ограничени гмуркания на плитко в залив или басейн, за да добиеш необходимата увереност.

Следващата стъпка е да усъвършенстваш твоите умения и да преминем на следващото ниво на забавление с четири гмуркания в открити води, където нещата стават още по-вълнуващи. Първите две гмуркания ще бъдат до 12 метра, а гмурканията в открити води могат да достигнат до 18 метра.

Освен натрупването на ключови знания и умения, по време на обучението ще можеш да видиш красиви и неописуеми места за гмуркане около Варна.

След успешното преминаване на курса, успешните курсисти ще бъдат възнаградени с PADI сертификация, която отваря пред новите водолази милиони възможности за посещаване на вълнуващи и спиращи дъха дестинации за гмуркане в цял свят.

Какво включва курсът?

  • Пет гмуркания в басейн
  • Четири гмуркания в открити води
  • Теоретичен и практичен изпит
  • PADI сертификат

За твоето обучение и за твоята безопасност ще се погрижи професионален екип, който ще превърне дайвинга в незабравимо приключение за теб. Независимо от това дали си предварително подготвен или не, инструкторите ще те накарат да се чувстваш у дома за нула време. Нашият приоритет е формирането на малки групи, за да може да се обърне индивидуално внимание на всеки участник и да се гарантира едно безопасно, гъвкаво и забавно преживяване.

Екипът ни е сформиран от мултиезични инструктори и дайв гидове, което прави обучението подходящо за всеки.

Кога?
През летния сезон, всеки ден, при наличие на благоприятни метеорологични условия.

Къде?
 – Базата на дайв клуба е под Аспаруховия мост във Варна, срещу паркинга на репатрираните автомобили, преди железния мост. На място разполагаме с безплатен паркинг за 20+ автомобила.
– Приключението се провежда в акваторията на Варненския залив, където има лесни, фантастични гмуркания само на метри от брега. Един от най-добрите спотове за подводна фотография и нощни гмуркания в България.

Условия
 – Записването за курс става чрез предварителна уговорка.
– Преди старта на курса е необходимо да се провери медицинското състояние а курсиста и да се премине през кратък тест за плуване.
– Необходими са адекватни умения по плуване за записването на водолазен курс PADI Open Water Diver.
– Всеки курсист трябва да е в добро физическо здраве.

Ограничения
Единствено лица над 10 годишна възраст могат да бъдат допуснати до курса PADI Open Water Diver за водолази.
– Лица с наличие на определени медицински състояния е вероятно да не бъдат допуснати до курс.

Времетраене
Продължителността на курса е от 4 до 5 дни.

Екипировка
Ще бъде предоставена пълна водолазна екипировка, която варира, в зависимост от водите, в които се провежда гмуркането. Екипировката включва маска, шнорхел, перки, регулатор, устройство за плавателно управление и резервоар.

Отмяна
За да се проведе водолазният курс са необходими подходящи метеорологични условия. Вероятно е курсът да бъде пренасочен за друга дата в случай на силен вятър, силно вълнение или други неподходящи условия.

Купи ваучер за себе си или го подари на друг

Получи ваучера с куриер или по e-mail

Получателя на ваучера избира кога да го използва

Запознай се с подводния свят, наслади се на приказни красоти под водата и отключи следващото ниво на твоите способности под вода.

Опитай нещо ново с професионален курс за водолаз във Варна.

Мнения на клиенти

Все още няма оставени мнения за това приключение

Напиши своето мнение

Рейтинг