Вземи ваучер сега
Избери дата после
Бърза доставка
По еконт или e-mail
1 година валидност
Замяна и удължаване
Удобно плащане
Онлайн или в брой

Впусни се в едно невероятно издигане с балон с гледка съм Стара планина и София!

Избягай от ежедневието и погледни света през една тотално различна гледка точка!  Направи си незабравим подарък или изненадай твой близък приятел с летене с балон само на 30 мин от София.

Пречупи сивото ежедневие, наслади се на издигане с балон на 100 метра височина, запамети моментите с невероятни селфита и снимки и сподели преживяването с любим човек или в компания с приятели!

45лв

Прекарай един незабравим и приказен ден от топловъздушен балон и сподели моментите с твоето семейство, приятели или любим човек. Полети високо в облаците, направи си страхотни снимки и превърни един обикновен ден в спиращо дъха приключение.

Ще се издигнеш 100 метра над земята, от където ще можеш да се насладиш на неописуеми гледни към Стара планина и София. Погледни България от погледа на птица, наблюдавай върхове и равнини от високо и запечатай тези панорами в съзнанието си.

През цялото време топловъздушният балон ще бъде фиксиран към земята с балон за пълна безопасност. Преживяването е спокойно и приятно, но ще забележиш, че с издигането в небесата, ще усетиш страхотна тръпка от факта, че летиш!

Сподели приключението с твоите приятели! Преживяването с балон за летене е подходящо за рождени дни, тийм билдинг събития, романтични изненади, момински или ергенски партита и други специални поводи!

Приключението включва:

  • Лицензиран пилот
  • Кратък инструктаж
  • Опция за видео заснемане и снимки

Кога?
Целогодишно. Полетът с балон е подходящи както за летните, така и за зимните месеци. Панорамното издигане с балон е най-добре да се проведе рано сутрин, тъй като метеорологичните условия са най-подходящи тогава. Колкото по-нагрята е земята, толкова повече възходящи и низходящи течения се образуват, което затруднява контролирането на балона.

Къде?
Панорамната разходка с балон се извършва над язовирите на село Кътина, с уникална гледка към Стара планина и София, или в град Нови Искър – според метеорологичните условия.

Условия

За да участваш в панорамно издигане с балон до София е необходимо да направиш предварителна резервация поне 7 дни преди желаната дата. В летните месеци интересът към преживяването разходка с балон е изключително високо и е възможно свободните дати бързо да се изчерпат. Препоръчително е резервацията да се направи колкото се може по-рано, за да можем да гарантираме участие.

Преди всяко издигане с балон се провежда кратък инструктаж за условия за безопасност и запознаване с топловъздушния балон.

Полетът с балон се осъществява на 100 метра над земята.

Максималният брой участници на полет е 6.

Ограничения

Лица под 18 годишна възраст трябва да бъдат придружени от родител или настойник или да представи писмено съгласие.

Времетраене
Полетът с балон е с общо времетраене от 10 минути. Панорамният престой в максималната точка на издигане трае около 5-6 минути. Останалото време е предназначено за издигане и кацане.

Екипировка
Топловъздушният балон за летене е напълно обезопасен и подготвен за панорамна разходка с гарантирана сигурност. Издигането с балон е сред най-безопасните въздушни преживявания и не крие никакъв риск. Не е необходима специална екипировка по време на полета. По време на издигането и престоя във въздуха, балонът е фиксиран с въже към земята.

Отмяна
Всяко издигане с балон е силно зависимо от метеорологичните условия. Силни въздушни течения, дъжд, сняг, мъгла или бури могат да са изключително опасни по време на летене с балон. Възможно е при наличие на такива фактори полетът да бъде отменен и пренасочен за друг, по-подходящ ден.

В случай, че клиентът иска да анулира направена резервация е необходимо да се свърже с нас минимум 3 дни преди уговорената дата.

Купи ваучер за себе си или го подари на друг

Получи ваучера с куриер или по e-mail

Получателя на ваучера избира кога да го използва

Полети високо над всички проблеми, притеснения и остави забързаното ежедневие под краката си.

Наслади се на едно незабравимо преживяване във въздуха, на височина, комфортна за теб!

Мнения на клиенти

Все още няма оставени мнения за това приключение

Напиши своето мнение

Рейтинг