Вземи ваучер сега
Избери дата после
Бърза доставка
По еконт или e-mail
1 година валидност
Замяна и удължаване
Удобно плащане
Онлайн или в брой

Избягай от скуката и преоткрий планината с АТВ разходка до София!

Подари на себе си или на приятел АТВ разходка в Стара Планина, която ще е изпълнена с адреналин, бясна скорост, вятър в лицето и неописуеми гледки.

Това офроуд приключение ще запали кръвта ти и ще те накара да се чувстваш свободен и всемогъщ!

от 75лв

Офроуд приключенията са мечта на всеки, който е запален по екстремни преживявания, алтернативни хобита и красива и непокътната планинска природа. Достави си нужната доза адреналин с едно забавно АТВ приключение в Стара планина, на минути от София.

Разходката с АТВ до София е перфектен подарък за компания от приятели, за любим човек или пък чудесна идея за тиймбилдинг, частно парти или празнуване на друг повод.

До теб, през цялото време, ще бъде професионален инструктор и водач, който ще се погрижи за това приключението да премине безопасно и приятно за всички участници.

Преди да се качиш на АТВ-то и да развиеш бясна скорост по офроуд пътеките, се преценяват внимателно индивидуалните умения и възможности в управлението на АТВ на всеки участник. Според нивото на опитност и увереност, маршрута може да бъде коригиран, а темпото адаптирано.

Какво е включено в цената?

  • Професионален инструктор
  • Екипировка – каска и очила
  • Инструктаж и обучение
  • АТВ зареден с гориво

Планинското АТВ преживяване започва винаги с инструктаж по безопасност с професионален инструктор. Водачът ще те запознае с основните необходими умения за управляване на АТВ и ще ти покаже всичко необходимо за да кормуваш с увереност и да се движиш в групата.

Начинаещите участници преминават през кратка пробна разходка, за да опитат чувството от контрола над машината и да приложат наученото от инструктора. След това, истинското приключение започва по офроуд пътеките на Стара планина.

Покори черни пътища, които разкриват приказни панорамни гледки и сподели неповторими моменти с приятели и любими хора.

Кога?
Офроуд приключенията се провеждат целогодишно, с изключение на дни или месеци с дебела снежна покривка.

Къде?
гр. Нови Искър, на 20мин от София.
Офроуд разходките с АТВ се извършват в Стара Планина.

Условия
Необходима е предварителна резервация за участието в разходка с АТВ в Стара Планина, минимум 3 дни преди приключението. В пиковите месеци (юли и август) е препоръчително резервацията да се направи колкото се може по-рано.

Темпото на разходката може да се коригира в зависимост от подготовката на участниците.

Не е необходима шофьорска книжка за тази АТВ разходка, тъй като преходът е в планината.

Осигурени са АТВ-та с полуавтоматични и автоматични скорости, за един или двама. Според нивото на опитност на участника, инструкторът ще прецени какъв вид АТВ е най-подходящо за разходката. Задължително е използването на предоставената екипировка по време на разходката с АТВ.

Времетраене – Всяка разходка с АТВ до София е с продължителност 1 час.

Екипировка – Осигурена е АТВ екипировка, която ще гарантира твоята безопасност по време на приключението. Ще ти бъдат предоставени защитна каска и очила.

Отмяна – Метеорологични условия като дъжд, мъгла, буря или други неблагоприятни фактори могат да поставят под риск участниците. В такива случаи АТВ разходката ще бъде пренасочена за друга дата, съобразена с графика на инструктора и този на участниците.

Ограничения – Минималната допустима възраст е 15 години за управление на АТВ. Деца над 5 годишна възраст могат да се возят на АТВ-то.

Лица под 16 години трябва да бъдат придружени от родител или настойник.

Купи ваучер за себе си или го подари на друг

Получи ваучера с куриер или по e-mail

Получателя на ваучера избира кога да го използва

Грабни шанса да опиташ нещо различно и вълнуващо в компанията на твоите близки и приятели.

Не е необходимо да имаш предишен опит или пък валидна шофьорска книжка! Черните пътища на Стара планина те очакват!

Tour Reviews

There are no reviews yet.

Leave a Review

Rating